Mitä hieronnassa tapahtuu?

Mitä hieronta pitää sisällään ja mitä hieronnassa tapahtuu?

Hieronta voi toiveistasi, tarpeistasi ja siihen varatun ajan pituudesta riippuen sisältää esimerkiksi koko vartalon käsittelyn tai vain alaraajojen hieronnan tai voimme keskittyä pelkästään niska-hartiaseudun hoitoon.

Voit pyytää myös niveliä mobilisoivan hieronnan, passiivisia venytyksiä, lihaskalvokäsittelyn, rentouttavan hieronnan, lymfahieronnan tai esimerkiksi ihanan pää- ja kasvohieronnan. Sovimme aina yhdessä mikä sinulle juuri sillä hetkellä parhaiten sopii.

Klassisessa- ja urheiluhieronnassa (edellä mainitut eivät eroa toisistaa vaan hieronta muokkautuu asiakkaan tarpeiden mukaan) hieronta tapahtuu erillisessä, rauhallisessa hierontahuoneessa hierontapöydän päällä. Hoito tehdään paljaalle iholle, väliaineena hierontaöljy tai -voide. On erittäin tärkeää, että lihakset pysyvät lämpimänä koko hieronnan ajan, siksi sinut peitellään pyyhkeellä ja lämpimällä peitteellä, vain kulloinkin käsiteltävä kohta on paljaana.

Klassisessa- ja urheiluhieronnassa ei ole tarkoitus tuottaa turhaa kipua. Kipu saattaa joskus jopa pahentaa jännitystiloja. Siksi kannattaa rohkeasti kommunikoida hierojan kanssa tuntemuksistaan. Jokaisen keho on uniikki ja jokainen päivä on myös keholle erilainen.