Miten maksetaan?

Miten maksetaan?

TFW-salin jäsenille, eläkeläisille, opiskelijoille, työttömille on omat alennetut hintansa. Kaikki hinnat ovat voimassa molemmissa toimipisteissäni ja ne näkyvät hinnastossa. Ajanvarauksessa näkyy vain perushinnat, kerro hierontaan tullessasi oma statuksesi, niin osaan pyytää sinulta oikean hinnan.

Ajanvarauksessa on tärkeätä, että valitset oikean toimipisteen, päivämäärän ja hieronnan pituuden. Jos joudut peruuttamaan varaamasi ajan, ilmoitathan siitä ajoissa niin saan vapautettua ajan seuraavalle hierontaa tarvitsevalle.

Maksu tapahtuu kortilla tai käteisellä tasarahalla. Toimipisteissä ei ole vaihtorahaa! Myös lasku on mahdollinen pienellä 2€ laskutuslisällä. Nyt on mahdollista maksaa myös Smartum hierontasaldolla. Kannattaa ottaa saldo puheeksi työnantajasi kanssa. Lisää tietoa ja ohjeet saldon käyttöön löydät täältä: https://www.smartum.fi/fi/tuotteet/hieronta.

Olet tervetullut nauttimaan hieronnasta ja hetkestä omaa aikaa. Haluan antaa parhaan mahdollisen vastineen jokaiselle minun hierontani valinneelle, sillä tiedän että aikasi on kallista.